LOVE: INTERVISTA SU SLOVO LJUBVE

Благодарећи новинарки и професорки Оливери Радић из Ораховца, сазнајемо како Савез Срба из Италије предвођен г. Душаном Алексићем и ХО Love са својим представником Фабиом Франческинијем помаже старадлном народу на Косову и Метохији. Митрополит Амфилохије служио Литургију у манастиру Ждребаоник, Владика Андреј посетио Браунау, бањалучко „Јединство“ наступило у Дубровнику, појавила се нова издања Епархије западноамеричке.

http://www.slovoljubve.com/cir/Newsview.asp?ID=15863

wp_4284368

VIEW ALL POSTS

1 comment

  1. chocolateslim-u-srbiji.com 1 mese ago aprile 10, 2018

    Za dijete treba izabrati samo prirodni crna čokolada bez ukusa, džemovi, i razne druge sintetičke aditive. Izuzetak može biti suvo grožđe, kao i orasi.
    Nema dodatnih vitamina hrani telo ne može da se bavi: međutim, ukusno čokolada dijeta potpuno neuravnovešennый, kao i telo danas će biti veliki stres. Čak i ako više volite nežnim opcija komadićima dijete, nema alkohola i šećera u vašem životu upravo sada (a takođe je poželjno da se posle) postoji ne bi trebalo. Ne zaboravite da pijete vodu-u redu još minimum pola litra dnevno. To je, nesumnjivo, spremni, međutim, obezbediti dovoljno hrane fizičku aktivnost, sa takvim mizernoй kalorija to nije verovatno, da će sigurno biti u stanju da na sportske koliko ima u pakovanju podvige, tako da samo pratite svoje zdravlje i vellness. chocolate slim apoteka Kakao prah je stvoren za najosetljivije visoke mere, betaina, phytonutrienta i dijetalne nitrate. S obzirom na to da se redovnim fiksacijama pomaže Vašem telu da se bori sa različitim infekcijama i organizmima, povećava otpornost, poboljšava kapacitet mozga, srca i vena.
    Zelena zrna kafe koja su sposobna da smanje želju za hranom Goji bobice koje unapređuju masne ćelije Čija semena i Acai bobice koji su izvrsni za prevenciju raka i pomažu u smanjenju ingestije kalorija Vašeg tela Ekstakt gljive Ganoderme koji ne dozvoljava jo-jo efekat Kakao, koji osim ubrzavanja postupka sagorevanja masti, dodatno doprinosi ukusu ovog suplementa. [url=http://chocolateslim-u-srbiji.com/]www chocolateslim-u-srbiji com[/url] остало овде

    REPLY

Leave a reply

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *

NEWSLETTER

Iscriviti alla newsletter per essere informato sulle attività di LOVE Onlus